• اصفهان، خیابان اشراق، نبش کوچه 9، مجتمع ادارای رمانتیک، واحد 3
  • 09134069396-03134593077

سئو و بهینه سازی وب سایت

داشتن یک وبسایت حرفه ای شرط لازم موفقیت یک کسب و کار است، اما شرط کافی نیست. سئو و بهینه سازی وبسایت یک کسب و کار را میتوان تضمینی بر موفقیت آن در فضای اینترنت دانست. داشتن یک وب سایت هرچند حرفه ای و زیبا، بدون اینکه بهینه سازی شده باشد، شبیه به یک مغازه ی لوکس در یک بیابان بدون رفت و آمد است. روش‌های کسب درآمد از طریق وبسایت بسیار زیاد است. اما یکی از مطمئن ترین و پایدارترین روش‌ها برای بازاریابی اینترنتی، سئو و بهینه سازی وبسایت است. هر کسب و کاری که قصد فعالیت در فضای اینترنت و بازاریابی از آن را دارد، باید از ابتدا برای سئو وبسایت خود برنامه ریزی و بودجه بندی کند. در ادامه به بررسی بیشتر این موضوع می‌پردازیم.

سئو چیست ؟

S.E.O در واقع مخفف Search Engine Optimization  می باشد. سئو در واقع کلیه ی فعالیت هایی است که بر روی وبسایت شما انجام می شود، تا وبسایت شما برای کلمه ی کلیدی مربوط به شغل خودتان، به صفحه ی اول گوگل و لینک های برتر برسد. اجازه بدهید دقیق تر مسئله را بررسی کنیم. شغل شما چیست ؟ مثلا فروش کفش دارید. مشتریان شما در گوگل چگونه سرچ می کنند ؟ ” خرید کفش”، “خرید کفش اسپرت”، “خرید کفش مجلسی” و غیره. اگر همین الان هم سرچ کنید نتایج زیادی را در گوگل خواهید دید. خب؟ آیا اینکه شما کدام وب سایت ها را بالاتر و در صفحات اول می بینید، از روی شانس هست؟ خیر، دقیقا هنر سئو همین است. بالا آوردن وبسایت شما در نتایج برای کلمات کلیدی پر جستجوی کسب و کارتان! 

روش رتبه دادن گوگل به وبسایت ها

سیاست موتورهای جستجو بر این است که کاربر به هدف خود از جستجو در سریع ترین زمان ممکن برسد. چون این موضوع باعث احساس خوب در کاربر شده و باعث می شود مجددا برای جست و جوهای بعدی نیز به آن مراجعه کند. گوگل این کار را به خوبی انجام می دهد و دلیل محبوبیت آن در جهان نیز به همین خاطر است. موتورهای جستجو ازجمله گوگل تمام تمرکزشان برروی کاربر و تجربه ی خوب او از سرچ کردن است. اگر این اتفاق نیفتد، طبیعتا افراد کمتر به سراغ گوگل رفته و طبیعتا محبوبیت و به دنبال آن درآمد گوگل کاهش می یابد. بنابراین گوگل قوانینی را در دستور کار خود قرار داده و وبسایت ها را با استفاده از این قوانین بررسی می کند. این قوانین به الگوریتم های گوگل معروف اند که با تعدادی ازآنها آشنا شدیم. اما آموزش سئو یادگیری تک تک الگوریتم های گوگل نیست. با پیاده کردن مراحلی شما می توانید مهر تایید گوگل را بگیرید و به رتبه های برتر برسید.

بعد از راه اندازی وبسایت و معرفی آن به گوگل، این موتورجستجو خزنده (Crawler) های خود را به درون وبسایت می فرستد و آن را از نظر محتوایی، لینک سازی ها، سرعت و… بررسی و در پایگاه داده ی خود ثبت می کند. حال اگر کاربری موردی را سرچ کند، از بین نتایجی که در پایگاه داده ی خود دارد، بهترین و مرتبط ترین آن ها را به کاربر نمایش می دهد. این یک تعریف ساده از روند کار گوگل است.

فعالیت های ضروری در سئو

برای اینکه یک وبسایت از نظر گوگل شایسته‌ی حضور در رتبه‌های برتر باشد چه کارهایی باید انجام دهیم؟ این سوال برای بسیاری از کارفرماها وجود دارد که سئو کاران چه فعالیت‌هایی را باید بر روی وبسایت انجام دهند تا از نظر موتورهای جستجو مورد تایید باشد. سئو وبسایت به دو قسمت کلی تقسیم می‌شود: 

  • سئو داخلی: مجموعه فعالیت هایی که در داخل وبسایت و برای بهینه‌سازی آن انجام می‌گیرد.  
  • سئو خارجی: مجموعه فعالیت‌هایی که در خارج از وبسایت اتفاق می‌افتد تا وبسایت از نظر گوگل مفید تشخیص داده شود. 

هر یک از این قسمت‌ها(سئو داخلی و خارجی) شامل فعالیت های متنوعی است که در ادامه به بررسی هر یک می‌پردازیم.

سئو داخلی:

همانطور که گفته شد، کلیه کارهایی که در درون وبسایت برای بهینه سازی آن برای موتورهای جستجو انجام می‌شود، سئو داخلی گفته می شود. سئو داخلی خود به دو بخش کلی تقسیم می گردد: 

  • سئو فنی یا تکنیکال: در سئو تکنیکال وبسایت از نظر فنی مورد بررسی و بهبود قرار میگیرد. مواردی که در سئو داخلی باید رعایت شود، شامل بهینه کردن سرعت وبسایت، ساختار ui/ux و بررسی SCHEMA ها است. 
  • سئو محتوایی: در سئو محتوایی هدف تولید محتوا و مطالب برای کاربر است. هرچقدر این محتواها کمک کننده و مرتبط با کسب و کارما باشد، گوگل و موتورهای جستجو، آن ها را در نتایج گوگل به کاربر نمایش داده و در نتیجه باعث ورودی هر چه بیشتر به وبسایت می شود. لینک سازی درست میان محتواها، مفید بودن آن‌ها و انتشار منظم محتوا می تواند رتبه‌ی ما را در نتایج بهبود بخشد.

سئو خارجی: 

هرفعالیتی که منجر شود کاربر از خارج وبسایت به وبسایت شما هدایت شود، زیر مجموعه‌ی سئو خارجی قرار می‌گیرد. برای مثال شما با فعالیت در شبکه‌های اجتماعی باعث می‌شوید دیگران نام برند شما را سرچ و به وبسایت شما وارد شوند. یا لینک وبسایت خود را در بیوگرافی اینستاگرام قرار می‌دهید و دیگران با کلیک بر روی آن وارد وبسایت کسب و کا شما می شوند. یکی از روش‌های دیگری که میتوانید کاربران را به وبسایت خود وارد کنید، منتشر شدن مطالب وبسایت شما در دیگر وبسایت‌ها و لینک دهی آن‌ها به شماست. این کار می‌تواند با رپورتاژ آگهی اتفاق بیفتد که البته مورد تایید گوگل نیست. بهترین روش انتشار محتواهای بسیار مفید است به طوریکه دیگر وبسایت ها آن را ارزشمند دانسته و در وبسایت خود منتشر کنند و به شما لینک دهند.

 

مزایای سئو ؟

مهم ترین مزیت سئو، برند سازی و فروش بیشتر شماست. حالا فرض کنید، شما جزء نتایج اول تا سوم باشید، میدانید روزانه چندین نفر از طریق سرچ گوگل وارد وبسایت شما میشوند؟ شاید با همین مثال و شبیه سازی این سوالات برای کسب و کار خودتان اهمیت بهینه سازی وبسایت را متوجه شده باشید. 

قیمت سئو وبسایت؟

قیمت سئو همانند قیمت طراحی سایت نرخ ثابتی ندارد. قیمت آن کاملا بستگی به نوع کسب و کار شما و رقابت دیگر سایت ها در کلمه ی کلیدی، مدت زمانی که میخواهید سایتتان به رتبه های برتر برسد و فاکتور های زیاد دیگر دارد. بنابراین قبل از سفارش سئو و بهینه سازی وب سایت حتما باید با کارشناسان ما یک جلسه داشته باشید. 

سفارش سئو و بهینه سازی سایت:

جهت ثبت سفارش سئو همانطور که گفته شد، باید بر روی کسب و کار شما تحقیق شود. به همین جهت می بایست جلسه ای با تیم ما داشته باشید. جهت سفارش سئو وبسایت، شما عزیزان میتوانید با شماره تماس های ما ار تباط گرفته و یا فرم زیر را تکمیل کنید تا ما با شما تماس بگیریم. 

مشاوره رایگان