طراحی سایت آموزشی

در دهه‌های اخیر، آموزش آنلاین به یکی از پرطرفدارترین روش‌های یادگیری تبدیل شده است. با توجه به افزایش دسترسی به اینترنت و رشد تکنولوژی، بازار آموزش در ایران نیز شاهد رشد چشمگیری بوده است. بر اساس گزارش‌های معتبر، بازار آموزش آنلاین در ایران طی پنج سال گذشته بیش از دو برابر شده و پیش‌بینی می‌شود که این روند صعودی همچنان ادامه داشته باشد. در این میان، طراحی سایت فروش دوره، طراحی سایت آموزشی و طراحی سایت آموزشگاهی به یکی از نیازهای اساسی افرادی تبدیل شده که قصد دارند آموزش‌های خود را به صورت آنلاین یا حضوری ارائه دهند.

روش‌های کسب درآمد از آموزش نیز در این مدت متنوع‌تر شده‌اند. فروش دوره‌های آنلاین و برگزاری کلاس‌های حضوری دو روش اصلی برای درآمدزایی از آموزش به شمار می‌روند. هر یک از این روش‌ها مزایا و چالش‌های خود را دارند. فروش دوره‌ی آنلاین به دلیل دسترسی بیشتر و هزینه‌های کمتر، توانسته است محبوبیت زیادی پیدا کند. از سوی دیگر، آموزش حضوری همچنان جایگاه خاص خود را حفظ کرده و برای بسیاری از افراد بهترین روش یادگیری محسوب می‌شود.

در این مقاله، به بررسی روش‌های جذب مشتری و فروش برای آموزش‌های حضوری و آنلاین از طریق وبسایت خواهیم پرداخت. با استفاده از طراحی سایت فروش دوره و طراحی سایت آموزشگاهی می‌توان به بهترین نحو ممکن به نیازهای آموزشی پاسخ داد و بازار هدف خود را جذب کرد. همچنین، با توجه به اهمیت طراحی سایت فروش دوره‌ی آنلاین، نکات کلیدی و استراتژی‌های مؤثر در این زمینه را مورد بررسی قرار خواهیم داد تا بتوانید از این فرصت‌های بی‌نظیر بهره‌مند شوید.

این مقاله به شما کمک خواهد کرد تا با استفاده از ابزارهای مدرن و روش‌های کارآمد، وبسایت آموزشی خود را به یک پلتفرم موفق و پربازدید تبدیل کنید و در عرصه آموزش آنلاین و حضوری به موفقیت دست یابید.

طراحی وبسایت آموزشی چیست ؟

طراحی سایت آموزشی ایجاد بستری برای ارائه و فروش محتواهای آموزشی و دوره‌های مختلف اشاره است. در دنیای پرشتاب امروز، آموزش و یادگیری حرف اول را می‌زند. افراد در هر سنی و با هر سطحی از دانش، به دنبال ارتقای مهارت‌ها و کسب دانش‌های جدید هستند. طراحی سایت آموزشی، بستری نوین را برای تسهیل این امر فراهم می‌کند.

یک سایت آموزشی می‌تواند به دو صورت حضوری و آنلاین فعالیت کند. در مدل حضوری، وبسایت نقش ارائه‌ی اطلاعات دوره‌ی آموزشی و ثبت‌نام را دارد. اما برای برگزاری دوره دانشجویان در مکانی مشخص گرد هم آمده و از آموزش‌های ارائه شده توسط مدرس بهره‌مند می‌شوند. اما در مدل آنلاین، صفر تا صد اطلاعات دوره، ثبت نام و برگزاری دوره از طریق اینترنت و بصورت آنلاین صورت می‌گیرد.

علاوه بر ارائه محتوای آموزشی و برگزاری دوره، یک سایت آموزشی می‌تواند امکاناتی را برای ارتباط و تعامل بین مدرس و دانشجویان نیز فراهم کند. انجمن‌های گفتگو، گروه‌های پرسش و پاسخ، سیستم‌های پیام‌رسانی و سایر ابزارها می‌توانند به ایجاد یک جامعه آموزشی پویا و فعال کمک کنند. در حالت کلی از طریق وبسایت می‌‌توانید فرآیند‌های زیر را انجام دهید:

  • معرفی کامل هر دوره‌ی آموزشی
  • ثبت نام دوره
  • پرداخت مبلغ دوره
  • پایگاه داده‌ی اطلاعات مشتریان
  • ایجاد انجمن گفتگو و پرسش و پاسخ
  • نمایش دوره بصورت آنلاین (دوره‌های آنلاین)

مراحل طراحی سایت فروش دوره‌ی آموزشی

اگر آموزشی برای ارائه دارید و قصد دارید از طریق وبسایت به مشتریان ارائه دهید، در این قسمت مرحله‌ به مرحله تا فروش دوره را برای شما توضیح می‌دهیم. چه فروش آنلاین دارید و چه آموزشگاه برگزاری دوره‌ی حضوری، ادامه‌ی مطالب را از دست ندهید.

1. تعیین اهداف و مخاطبان:

در گام اول باید اهداف و مخاطبین خود را دقیق مشخص و یادداشت کنید. بدون انجام این مرحله، در ادامه سردرگم خواهید شد.

  • اهداف خود از طراحی سایت را مشخص کنید. آیا می‌خواهید صرفاً دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید یا هدف اصلی شما کسب درآمد از طریق فروش دوره‌های آموزشی است؟ قرار است دوره به صورت آنلاین به فروش برسد یا حضوری؟
  • مخاطبان هدف خود را بشناسید. چه کسانی به دوره‌های آموزشی شما نیاز دارند؟ سطح دانش و علایق آنها چیست؟

2. انتخاب شرکت طراحی سایت :

بعد از اینکه کاملا اهداف و برنامه‌های خود را مشخص نمودید، وقت آن رسیده شرکت طراحی سایت خود را انتخاب کنید. برای انتخاب شرکت طراحی سایت موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • سابقه‌ی شرکت طراحی سایت
  • داشتن نمونه طراحی سایت مطرح در زمینه‌ی آموزشی
  • نوع پشتیبانی شرکت برای پروژه‌های خود
  • استفاده از مشاوره های رایگان قبل از طراحی سایت
  • صحبت و سوال از تجربه‌ی همکاری مشتریان دیگر

طریقه‌ی انتخاب بهترین شرکت طراحی سایت

کارو وبز

3. انتخاب نام دامنه و هاست:

یکی از مراحل مهم برای طراحی سایت هر کسب و کاری انتخاب نام دامنه‌ی مناسب و همچنین هاست مناسب طراحی سایت است. هاست وبسایت در واقع جایی است که وبسایت شما را میزبانی می‌کند و معمولا شرکت طراحی سایت برای شما انتخاب و خریداری می‌نماید. اما انتخاب نام دامنه‌ی سایت بر عهده‌ی شماست. بهترین روش انتخاب نام دامنه‌، استفاده از نام برند شماست. برای اطلاعات بیشتر می‌‌توانید مقاله‌ی معیارهای انتخاب نام دامنه را از کارو وبز بخوانید.

۴. ایجاد محتوای آموزشی:

وبسایت شما نیاز به محتوای آموزشی دارد. بنابراین باید در این مرحله محتوای آموزشی که قصد فروش آن را دارید آماده کنید. اگر دوره آنلاین است، باید ویدئو ها آماده قرار گیری در وبسایت باشند. علاوه بر دوره‌های آنلاین برای وبسایت آموزشی خود باید موارد زیر را آماده داشته باشید:

  • معرفی کامل دوره‌ی آموزشی
  • معرفی کامل مجموعه‌ی خودتان و اهداف و برنامه‌ها
  • محتواهای آموزشی رایگان و ارزنده برای مخاطبین هدفتان

۵. طراحی و گرافیک سایت:

طراحی سایت


بعد از خرید هاست و دامنه وقت اجرای طراحی سایت شماست. در این مرحله شرکت کارو وبز که در زمینه‌ي طراحی سایت فروش دوره در اصفهان و حتی دنیا نیز تجربه دارد، مراحل زیر را اجرا می‌کند:

  • مصاحبه با شما جهت نیازسنجی و سلیقه یابی
  • تحقیق برروی مخاطبین هدف شما
  • تحلیل رقیبان
  • اجرای طراحی سایت اولیه
  • ارائه طرح اولیه جهت بازبینی و بررسی شما
  • رفع مشکلات احتمالی مطرح شده توسط شما
  • آماده سازی نهایی پروژه

شرکت طراحی سایت باید وبسایت نهایی را بصورت کامل به شما تحویل دهد. منظور ما از کامل یعنی در همان لحظه اگر کاربری وارد وبسایت آموزشی شما شد بتواند دوره مد نظر خود را خریداری و استفاده کند. اگر هم آموزشگاه هستید و قصد برگزاری دوره‌ی حضوری دارید، کاربر باید ثبت نام خود را تا گام نهایی انجام دهد.

6. ایجاد صفحات فرود و فرم‌های ثبت نام:

صفحات فرود مهم وبسایت آموزشی


وبسایت شما باید بتواند افرادی را که از روش‌های مختلف به سمت وبسایت شما پرواز کرده و فرود می‌آیند مدیریت کند. بهترین کار ایجاد صفحات جذاب و فرم‌هایی برای گرفتن اطلاعات تماس آنهاست. این اطلاعات تماس می‌تواند در فرآیندهای مارکتینگ وبازاریابی شما کمک کننده باشد. همچنین اگر ثبت نام و فروش دوره را درون سایت انجام می‌دهید باید مراحل خرید به آسانی برنامه ریزی و اجرا شود.

طریقه‌ی ارائه‌ی دوره‌ی آنلاین در وبسایت

بسیاری از مدرسان دوره‌های آنلاین دغدغه‌ی نمایش دوره به دانشجویان خود را دارند. برای این موضوع می توانید به روش‌‌های مختلفی عمل کنید:

  1. نمایش در خود وبسایت: در این روش کاربران بعد از ثبت نام و خرید دوره، به پنل کاربری خود مراجعه کرده و فیلم‌های آموزشی را درون پنل خود تماشا می کنند. در این روش باید هاست جداگانه‌‌ای برای ویدئوها در نظر بگیرید که کمی هزینه بر است.
  2. استفاده از اسپات پلیر: در این روش می‌توانید از امکانات اسپات پلیر بهره بگیرید. با نصب اسپات پلیر برروی وبسایت، هر دانشجو بعد از خرید یک کد لایسنس دریافت می کند. با وارد کردن کد درون نرم افزار اسپات پلیر می‌تواند محتوای آموزشی را به طور کامل مشاهده کند. این روش برای جلوگیری از سرقت محتوای شما بسیار مفید است.
  3. استفاده از کانال‌های تلگرام: شما عزیزان می توانید محتواهای خود را درون یک کانال private در تلگرام قراردهید. سپس بعد از خرید دانشجویان را در این کانال عضو نمایید.

روشهای بازاریابی دروه‌های آموزشی

دغدغه‌ی هر کسب و کاری بازاریابی و فروش است. طبیعتا تمام مدرسین و آموزشگاه‌ها نیز در تلاشند تا از روش‌‌های مختلفی بتوانند دانشجویان زیادی را جذب کنند. سوال اینجاست که آیا از طریق وبسایت نیز می‌توان جذب و فروش دوره‌ داشت یا صرفا مکانی برای ثبت نام و ارائه‌ی دوره است؟

شما با استفاده از وبسایت می‌توانید از روش‌های مختلف جذب مخاطب و فروش داشته باشید. به طور کلی روش‌های زیر را می‌توان برای افزایش ترافیک و مخاطب وبسایت در نظر گرفت:

  • سئو وبسایت: شناسایی کلمات کلیدی مهم در حوزه‌ی خود و بهینه سازی وبسایت برای رتبه گرفتن در نتایج موتورهای جستجو مهم ترین روش است. در این روش با تولید محتوای متنی، ویدئویی و… برای وبسایت و همچنین دیگر فرآیندهای سئو می توانید مشتریان هدفمندی را به سمت وبسایت جذب کنید.
  • تبلیغات بنری: اجرای تبلیغات دوره‌ي حضوری یا آنلاین خود در وبسایت های پر بازدید یکی از روش‌های بسیار پر بازده است. در این روش بنر تبلیغاتی شما در وبسایتهای پر بازدید قرار گرفته و کاربران با کلیک برروی آن به سمت صفحه‌ی دوره‌ی شما هدایت می‌شوند.
  • تبلیغات گوگل : اگر می‌خواهید سریعتر در رتبه‌های برتر گوگل حاضر شوید راه آن استفاده از تبلیغات گوگل است. در این روش با شارژ حساب خود در گوگل تعیین می‌‌کنید صفحه‌ی دوره‌ی شما برای سرچ کلمات کلیدی شما توسط کاربر در رتبه‌‌های برتر گوگل حضور یابد. سپس به ازای هر کلیک برروی نتایج شما، مبلغی از حسابتان کسر خواهد شد.

به عنوان یک مدس و یک صاحب بیزینس، شما باید از روشهای مختلفی به جذب مشتری و فر وش بپردازید. استفاده از تولید محتوا در اینستاگرام و فعالیت‌های اینستاگرام مارکتینگ و دیگر شبکه‌های اجتماعی، می‌توانید مخاطبان وفادار و مشتریان زیادی را برای فروش دوره‌های خود جذب کنید.

نمونه‌های موفق وبسایت‌های آموزشگاهی و فروش دوره:

کارو وبز به عنوان یکی زا شرکت‌های مطرح طراحی سایت در ایران، نمونه‌های موفقی را در زمینه‌ی طراحی سایت آموزشگاهی و فروش دوره و همچنین پشتیبانی وبسایت‌های آموزشی در کارنامه خ

  • وبسایت آموزشگاه موسیقی شفیعی: آموزشگاه مسویقی شفیعی که ارائه دهنده‌ی کلاس‌های آموزش موسیقی در اصفهان است، با ایجاد یک وبسایت و معرفی کلاسهای گوناگون خود، موفق به جذب مشتریان زیادی شده است.
  • وبسایت ابی نبوی: جناب آقای نبوی که مدرس زبان انگلیسی و نویسنده‌ی کتاب‌های آموزشی زیادی در زمینه ي آموزش زبان است، کارو وبز را برای طراحی وبسایت خود انتخاب نمود. وبسایت ابی نبوی در زمینه‌ی فروش دوره‌ی آنلاین زبان انگلیسی فعالیت می‌‌کند.
  • وبسایت رانندگی بانوان: مجموعه‌ی رانندگی بانوان با چند صدهزار دنبال کننده در اینستاگرام، ارائه دهنده‌ی اولین دوره‌ی آموزشی آنلاین رانندگی است. پشتیبانی و مدیریت و سئو وبسایت این مجموعه نیز توسط کارو وبز انجام شده است.

سفارش طراحی سایت آموزشی و فروش دوره

اگر مدرس و یا آموزشگاهی هستید که قصد طراحی سایت برای جذب دانشجو و ارائه‌ی آموزش‌های ناب خود را دارید، کارو وبز متخصص این کار است. با داشتن یک وبسایت جذاب که بر اساس اصول مارکتینگ طراحی شده است، با خیال آسوده به فروش دوره‌ها و کلاس‌های آموزشی خود بپردازید. جهت ثبت سفارش طراحی سایت آموزشی و اطلاع از شزایط و قیمت‌‌ها با ما تماس بگیرید.

نویسنده

حامد نیرومند

دیدگاه بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button