امروزه دغدغه ی بسیاری از افراد داشتن یک کسب و کار و فروش است. بسیاری از افراد محصول دارند اما روش فروش آن از طریق وبسایت را نمی دانند. بسیاری از افراد نیز وجود دارند که محصولی ندارند و مدام به فکر راه اندازی یک کسب و کار و کسب درآمد هستند. ما در کارو وبز روزانه پیام های زیادی داریم که افراد به دنبال ایده برای فروش هستند.
آنچه امروز بررسی میکنیم:
برای راه اندازی یک کسب و کار دیگر نیازی به هزینه ی زیاد برای اجاره ی مغازه و پر کردن آن ندارید. در این مقاله قصد داریم ۴ گام اصلی برای یافتن محصول تا فروش آن را برای شما شرح دهیم. نگران نباشید قرار نیست درگیر سئو وبسایت، تبلیغات و هزینه هایی از این دست شویم. تا انتهای این مقاله همراه کاروو وبز باشید.
گام ۱ : یافتن محصول
همانطور که گفته شد افراد برای شروع کسب و کار به ۲ دسته تقسیم می شوند. گروه اول افرادی هستند که محصولی برای فروش دارند و بدنیبال افزایش فروش خود از طریق وبسایت هستند. گروه دوم اما محصولی ندارند و صرفا قصد شروع کاری را دارند. برای دسته ی دوم یک پیشنهاد داریم تا بتوانند محصول پر فروش خود را پیدا کنند. برای اینکار سری به فروشگاه های اینترنتی مانند دیجی کالا بزنید. دسته بندی محصولات آن را بررسی کنید. ببینید کدامیک از این دسته بندی محصولات مورد علاقه ی شماست و می توانید محصولاتی از این دست داشته باشید. کدامیک از این محصولات تهیه ی آن از طریق دوست و آشنا برای شما راحت تر است. آن محصول را انتخاب کنید.
گام ۲ : طراحی سایت تخصصی محصول خودتان
در گام دوم باید یک وبسایت برای معرفی محصولات خود راه اندازی کنید. این وبسایت باید فروشگاهی باشد و امکانات درگاه پرداخت را داشته باشید. برای طراحی سایت فروشگاهی می توانید خودتان آموزش دیده و اقدام کنید و یا این کار را به شرکت های طراحی سایت بسپارید.
گام ۳ : قرار دادن محصولات در داخل وبسایت
در مرحله ی سوم باید تک تک محصولاتتان را در وبسایت قرار دهید. در این مرحله با عکس برداری از محصولاتتان می توانید آن ها را جذاب تر به نمایش گذارید. آرام آرام قفسه های وبسایتتان را از محصولات پر کرده و آن ها را آماده ی به فروش رساندن کنید.
گام ۴: آماده سازی وبسایت برای فروش:
برای فروش محصول از طریق وبسایت شما فقط به ویترین محصولات نیاز ندارید. باید برای گامهای بعدی نیز برنامه ریزی کنید. مشتری بعد از انتخاب محصولات باید به سادگی هر چه تمامتر اطلاعات ارسال خود را در اختیار شما قرار دهد. سپس به سمت درگاه پرداخت وبسایت هدایت و هزینه را به حساب شما واریز کند. بنابراین در گامهای بعدی نیاز دارید که فرمهای تسویه حساب و درگاه پرداخت را آماده سازی کنید. برای این منظور پیشنهاد میکنم نحوهی دریافت درگاه پرداخت اینترنتی را از بلاگ کارو وبز مطالعه کنید.
گام ۵: بازاریابی برای وبسایت فروشگاهی
در گامهای قبلی همه چیز را برای آمدن مشتریان و خرید آنها از وبسایت آماده شد. اما ما باید به روشهای مختلف محصول خود را به مشتریان معرفی و شرایط ورود آنها به وبسایت را فراهم کنیم. برای این منظور می توانید از روشهای زیر استفاده کنید.
- ثبت نام در وبسایت ها واسطه: وبسایتهایی مانند ترب و ایمالز که موتورهای جستجوی کالا هستند، بهترین گزینه برای فروش محصول شماست. اتصال وبسایت به این موتورهای جستجو می تواند فرآیند فروش از وبسایت را سریعتر و کم هزینه تر کند. نحوهی ثبت وبسایت در ترب را مطالعه کنید.
- بازاریابی شبکههای اجتماعی: تولید محتوا و حضور فعال در شبکههای اجتماعی میتواند برای شما بسیار کم هزینه و پر بازده باشد. با معرفی محصول خود در شبکههای اجتماعی، دنبال کننده های خود را به سمت وبسایت روانه کنید.
- سئو وبسایت: مشتریان زیادی هر روز محصول شما را در گوگل و دیگر موتورهای جستجو، سرچ می کنند. فقط کافیست وبسایت خود را بهینه کنید تا در معرض دید مشتریان بالقوهی خود قرار بگیرید.
کارو وبز
جمع بندی :
امروزه با پدید آمدن وبسایت هایی همچون ترب و ایمالز، فروش محصولات بسیار راحت تر شده است. در گذشته برای فروش از طریق وبسایت نیاز بود که زمان و هزینه ی زیادی برای تبلیغات و سئو وبسایت انجام دهید. اما امروزه فقط کافیست یک وبسایت ثبت نام شده در ترب و ایمالز داشته باشید. این وبسایت ها راه طولانی اولیه را طی کرده اند و مستقیما مشتریان را به شما وصل می کنند. بنابراین قبل از اینکه این فرصت را از دست بدهید ۴ گام اصلی را طی کنید تا به درآمد مطلوب خود برسید.