ویژه‌ی طراحان وبسایت

طریقه ی گرفتن اینماد برای وب سایت

ثبت اینماد

خرید اینترنتی مدت زیادی نیست که در ایران رونق گرفته است. به خصوص بعد از اپیدمی کرونا، این موضوع با شدت بیشتری رشد کرد. 10 سال پیش اگر چیزی را از اینترنت خریداری می کردی، قطعا با گارد بقیه ی افراد اطرافتان مواجه می شدید، که چطور اعتماد کردی!؟ اما با رشد فضای اینترنت و شبکه های اجتماعی، اعتماد مردم به این فضاها بیشتر شد. امروزه علم آنها نیز برای خرید اینترنتی بیشتر شده است. یکی از موضوعاتی که اکثر افراد برای خرید از یک وبسایت چک می کنند، وجود نماد الکترونیکی یا همان اینماد است. اگر در وبسایت خود فروش محصول دارید، بهتر است اینماد را برای آن ثبت کنید، تا تغییر در میزان فروش وب سایت خود را احساس کنید.

  • جهت مشاوره رایگان برای طراحی سایت فروشگاهی با مشاوران ما تماس بگیرید!

اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی چیست ؟

اینماد یا نماد اعتماد الکترونیک (E-Namad) نشانه‌ایست که توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی به کسب‌وکارهای مجازی ارائه می‌شود. این نماد اعتماد به وبسایت های فروشگاهی اعطا می گردد و اگر وبسایت شرکتی و خدماتی دارید نیازی به گرفتن اینماد ندارید. اینماد باعث می شود هویت صاحب کسب و کار آن وبسایت احراز گردد و مخاطبان با اعتماد بیشتری اقدام به خرید کنند. اگر در وبسایتتان نیاز دارید که درگاه پرداخت داشته باشید، یکی از آیتم هایی که باید در وبسایت شما وجود داشته باشد، نماد اعتماد الکترونیکی است. البته برای درگاه پرداخت زرین پال نیازی به داشتن اینماد ندارید. جهت آموزش دریافت و فعالسازی درگاه پرداخت اینترنتی در وبسایت وردپرسی اینجا کلیک کنید.

انواع مختلف اینماد :

در حال حاضر ۳ نوع اینماد داریم. اینماد موقت که جهت تسریع فرآیند دریافت اینماد است و وبسایتی که حداقل شرایط لازم را دارد می تواند این اینماد را دریافت کند. پس از آن اینماد های تک ستاره و دو ستاره وجود دارند. تنها تفاوت اینماد تک ستاره و دوستاره، گواهینامه ی ssl است. یعنی اگر وبسایت شما از امنیت کافی برخوردار باشد، شما می توانید اینماد دو ستاره دریافت کنید. البته ستاره های اینماد ۵ عدد است. اما درواقع هیچ کسب و کاری تا کنون موفق به دریافت اینماد با ۵ ستاره نشده است و اصلا مراحلی برای گرفتن آن وجود ندارد.

شرایط گرفتن اینماد :

برای گرفتن اینماد شما باید یک وبسایت فروشگاهی داشته باشید. در وبسایتتان، حداقل یک محصول باید وجود داشته باشد. برای محصول قیمت و توضیحات کامل را قرار دهید. دامنه ی وبسایت باید به نام مالک آن ثبت شده باشد. برای شخص حقیقی، باید حتما شخص بالای 18 سال باشد. برای اشخاص حقوقی نیز، اینماد به نام مالک وبسایت صادر می گردد.

مراحل ثبت نام و دریافت نماد الکترونیکی:

جهت فعال‌سازی نماد اعتماد ابتدا وارد لینک سایت https://reg.enamad.ir/Panel شوید و بصورت حقیقی و یا حقوقی ثبت‌نام کنید. پس از ثبت اطلاعات کدی نمایش داده می‌شود، که باید کد را با شماره همراه خود از طریق پیامک به شماره نماد ارسال کنید. نکته ی مهم این است که شماره ای که با آن برای دریافت اینماد اقدام می کنید، باید بنام مالک وب سایت باشد. پس از آن به بخش تکمیل اطلاعات رفته و مدارک مورد نیاز را آپلود کنید. برای کاربران حقیقی تصویر کارت ملی و شناسنامه و کاربران حقوقی تصویر روزنامه رسمی و اساسنامه‌ای که در آن آدرس درج شده است را آپلود کنید.در مرحله بعد در بخش تکمیل اطلاعات، زیر منوی تکمیل فرم اطلاعات را انتخاب نمایید و آدرس و کد پستی و شماره تماس را وارد نمایید. اطلاعات وارد شده می‌بایست در ادامه فعال‌سازی اینماد احراز شود. شماره موبایل از طریق ارسال پیامک و شماره ثابت از طریق تماس با تلفن گویا تایید می‌شود. در انتهای صفحه پس از ثبت نام دامنه، باید اعتبارسنجی آدرس انجام شود. نام شهر را انتخاب کنید و سامانه اعتبار سنجی آدرس را بر روی پست قرار دهید و دکمه نارنجی رنگ اعتبار سنجی آدرس را بزنید. پس از آن وارد صفحه‌ای می‌شوید که می‌بایست هزینه ارسال پست به شهر خود را به مبلغ ۲۰ هزار تومن پرداخت کنید. با این کار یک بسته پستی حاوی یک تعهدنامه جهت احراز آدرس، برای شما ارسال می‌گردد. می‌توانید تا زمان ارسال نامه پستی ادامه روند نماد را پیگیری کنید. در انتهای همین صفحه به شما یک نام کاربری و رمزعبور نمایش داده می‌شود. با این اطلاعات در سایت خود یک اکانت به عنوان مشتری ایجاد کنید تا مسئولان اینماد با این نام کاربری و رمزعبور مراحل خرید را در وب‌سایت شما بررسی می‌کنند. خب حالا وارد منوی مدیریت کسب‌وکار شوید و تمامی مراحل را به ترتیب انجام دهید. در این صفحه هر دکمه‌ای که به رنگ نارنجی نمایش داده می‌شود را کلیک و تکمیل کنید. در این مرحله، اینماد برای آن که مطمئن شود دامنه در اختیار شما قرار دارد، یک ایمیل به آدرس [email protected] ارسال می‌کند. کافی است کد ارسال شده به این ایمیل را در این بخش وارد کنید تا تایید شود. در مرحله بعد فرم نظرسنجی را پر کنید. پس از انجام چک لیستی که مرحله به مرحله در اختیار شما قرار می‌دهد، نوبت به پرداخت هزینه می‌شود. چندسالی است که هزینه دریافت اینماد ۱۷۵۰۰۰ تومان می‌باشد. پس از پرداخت هزینه نماد اعتماد الکترونیکی، ای نماد صادر می‌شود و کد آن در اختیار شما قرار داده خواهد شد. کد نماد اعتماد را در فوتر سایت خود قرار دهید، تا لوگو نماد در سایت برای کاربران نمایش داده شود.

مراحل گرفتن اینماد بدون ستاره:

برای دریافت اینماد بدون ستاره وقت کمتری نیاز است که صرف شود و شما در عرض چند دقیقه می توانید آن را دریافت کنید. البته این اینماد برای وبسایت هایی است که تراکنش ماهانه ی آن ها کمتر از ۱۰۰ میلیون و تعداد تراکنش ها نیز کمتر از ۱۰۰ عدد است. اگر تراکنش ها از این مقدار تجاوز کند، اینماد باطل و درگاه پرداخت قطع می گردد. اما برای شروع کار وبسایت ها و جهت تسریع مراحل دریافت اینماد و درگاه پرداخت گزینه ی بسیار مناسبی است.

برای این کار بعد از ثبت نام در سایت اینماد، در مرحله ی ثبت اطلاعات کسب و کار می توانید تیک کسب و کار خرد را بزنید. در این حالت دیگر نیاز به احراز آدرس و تلفن ثابت ندارید و با تکمیل اطلاعات دیگر به سرعت اینماد بدون ستتاره را دریافت می کنید.

دیدگاه بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button